Szolgáltatások

Amit nyújtunk...


Zöldség-gyümölcs kis-és nagykereskedelem

Az általunk forgalmazott termékek a Nagybani Piacról, közvetlenül a termelőktől és importőröktől kerül beszerzése, mindig frissen a legjobb minőségben és a legkedvezőbb áron. Vevőink megrendelésének és igényeinek igyekszünk eleget tenni és előzetes jelzés esetén extra dolgokat is beszerzünk a lehetőségekhez képest.


Mosott és Tisztított Zöldségfélék előállítása

Társaságunk új szolgáltatása, a zöldségfélék feldolgozása és akár mosott, akár mosott-tisztított állapotban történő előkészítése normál és vákuum csomagolásban egészben, szeletelve, kockára, hasábra vágva a megrendelő igényei szerint.

A feldolgozás géppel, illetve kézzel történik minőségi alapanyagokból betartva az élelmiszerbiztonsági szabályokat.Kiszállítás

Tisztában vagyunk azzal, hogy milyen fontos az, hogy megrendelőink időben megkapják a megrendeléseiket. Éppen ezért a lehető legkorszerűbb gépjárművekkel végezzük a kiszállítást.

A megrendelések személyesen is átvehetők üzleteink valamelyikében:                      Eger,  Kertész út 61. szám alatt Eger, Katona tér 2.szám alatt a Piaccsarnokban.

Eger területén és 5km-es körzetben 3000,-Ft értékű megrendelés felett a kiszállítás ingyenes

Távolabbi településekre a kiszállítás megbeszélés kérdése, e vonatkozásban vegye fel velünk a kapcsolatot.