Rólunk

A családi vállalkozásunk filozófiája

Családi vállalkozásunkat kezdetben egyéni vállalkozás keretin belül folytattuk, majd ezt betéti társaság formájában is kiegészítettük.

Zöldség-gyümölcs kereskedelmi tevékenységet családunk már közel 30 éve folytat így ennyi évvel a hátunk mögött mondhatni jól kiismerjük magunkat ezen kereskedelmi ágban.

A hosszú évek során igencsak szerteágazó kapcsolatrendszerre tettünk szert, számos termelővel és importőrrel napi kapcsolatban vagyunk, és így közösen igyekszünk a legjobb minőséget és a legfrissebb árut vevőink részére beszerezni és kiszállítani a lehető legkedvezőbb áron.

 A termékeket mi magunk szerezzük be, így személyesen is meg tudunk győződni az adott termék minőségéről, így garantált a csalódásmentes vásárlás.

Tevékenységi körünket a mosott és tisztított, valamint vákuumozott termékek körével is kibővítettük, ezeket saját feldolgozó üzemünkben állítjuk elő az élelmiszerbiztonsági előírásoknak megfelelően.

Azt valljuk, hogy mind a lakossági, mind a közületi vevőkkel egyfajta bizalmi kapcsolatnak kell kialakulni mely a felek megelégedettségét kell, hogy szolgálja.